söndag 8 oktober 2017

Juleskum 2017

Sedan 2011 har Cloetta gett ut en ny julsmak varje år, i år var det dags för lingon.
Jag som tycker om lingon hoppas verkligen att den är god....jo ja äter ju inte godis i vanliga fall, men denna måste jag prova iaf.
Inför varje jul släpper Cloetta en ny smak på de populära skumtomtarna. I år är det smaken lingon som kommer att göra det traditionella juleskummet sällskap på butikshyllorna. Visste ni att drygt 1600 ton juleskum såldes i Sverige under 2016? Det motsvarar 26 juleskum-nissar per person och innebär att vi i snitt åt nästan sju tomtar mer än för tre år sedan. Men det är inte så konstigt eftersom de är så goda..

- Juleskum Lingon har en smak som för tankarna till vintriga skogar med frostnupna lingon. Vi är också många som inför julen dekorerar vår adventsljusstake och inte minst lucia-kronan med just lingonris. Den fräscha och lite syrliga smaken hos Juleskum Lingon kommer väl till sin rätt i Juleskums härliga mjuka konsistens, skriver Cloetta i ett pressmeddelande

Vi är så sugna på att få smaka på dessa tomtar! Snart kommer de att finnas på plats i matvarubutikerna - vi får helt enkelt hålla utkik!

Texten här hämtad från Metro Mode

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar