fredag 16 december 2016

Kungliga Kusinernas Julmys

I onsdags så hade de kungliga kusinerna jullunch tillsammans, Prinsessan Madeleine tog denna bild på kusinerna som hon la ut denna bild på Facebook.

På onsdagen var Prinsessan Madeleine på middag tillsammans med barnen Leonore, Nicolas - kusinen Estelle. I samband med middagen tog Mamma Madeleine en bild på de uppklädda kusinerna tillsammans. Alla tre håller varandra i handen.
"Kusiner på  jullunch på the place igår", skriver prinsessan Madeleine

Citerat från Expressen.

Foto: Kungahuset

Kronprinsessan Victoria väljer - som flera gånger tidigare - att klä Estelle i en av sina gamla klänningar som hon själv bar som liten.
Nu var det dags igen, när Victoria och Estelle gemensamt tog emot granar från studenter på Sveriges lantbruksuniversitet, SLU i Östra valvet på Stockholms slott
Granöverlämnadet är en tradition som följt med kungafamiljen sedan 1960-talet. Varje år är det olika medlemmar i familjen som tar emot granarna - och i år var det Victoria och Estelles tur att jobba ihop.

Citerat från Expressen

Foto: Kungahuset

Estelle bär kronprinsessan Victorias gamla barndomsklänning, en julgransgrön klänning med broderier.
På bilder från 1984 syns kronprinsessan Victoria på flera bilder iförd den gröna klänningen.
Estelle är urgullig i sin gröna klänning, som ju är återanvänd och otroligt välbevarad. Det är en klassisk modell på klänningen med rund krage och knappar på ryggen.
Och det är inte heller första gången som Estelle får bära mammas kläder.

Citerat från Expressen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar